Occasion private lease is de oplossing voor een tijdelijk autoprobleem

Heb jij een gloednieuwe auto besteld maar moet je nog een poosje wachten tot deze klaar staat om opgehaald te worden? Dan kan occasion private lease een goede tussenoplossing zijn. Ook wanneer je al hard aan het sparen bent voor een andere auto, maar nu plotseling je huidige auto al kapot, kan occasion private lease de oplossing zijn voor de overbruggingsperiode. Je kunt dan toch nog even doorsparen zodat je voldoende geld hebt om een andere kwalitatief goede auto te kopen. Een andere reden om voor occasion private lease te kiezen kan een plotselinge wijziging in je werkplek zijn, waardoor je tijdelijk een tweede auto nodig hebt.

De redenen om te kiezen voor een occasion private lease

De redenen om te kiezen voor occasion private lease zijn oneindig. Het is gewoon een hele fijne dienst waar veel mensen gebruik van maken. Wil je niet lang aan een contract vastzitten, heb je tijdelijk een andere auto nodig of wil je gewoonweg geen nieuwe auto leasen omdat het maken van weer een auto een aanslag op het milieu is? Occasion private lease is de oplossing die jij zoekt. Via Bynco is het leasen van een tweedehands auto voor een korte periode mogelijk. Je krijgt een kwalitatief goede, vrij nieuwe auto waarin je 12 tot 24 maanden in kunt rijden. De keus uit diverse tweedehands lease auto’s is groot, dus je kunt de auto kiezen die bij jou past.

Wat kost een occasion private lease?

Bynco gebruikt ex-lease auto’s voor de occasion private lease contracten. Deze auto’s zijn allemaal goed onderhouden en komen net uit een leasecontract. Tijdens het leasen van een occasion hoef jij alleen maar het vooraf afgesproken maandbedrag te betalen. Bynco betaald de rest. Denk hierbij aan autoverzekering, wegenbelasting, onderhoudskosten en eventuele onverhoopte reparatiekosten. Na afloop van het leasecontract lever je de occasion weer in en ben je vrij om een nieuwe keus te maken.